eur:
394.43
usd:
371.48
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Megnyitja első kelet-európai webshopját az Amazon

Örülhet a régió, ugyanis a nyugat-európai központokból számos kereskedő nem szállított Kelet-Európába.

Megnyitja első webshopját a kelet-európai piacon a világ legnagyobb e-kereskedelmi vállalkozása, az Amazon, amely a legnagyobb régiós piacon, Lengyelországban bővíti jelenlétét. A webshop a nagyobb nyugati országokban évek óta működő üzleti modell alapján épül majd fel, azaz a saját forgalmazású termékek mellett elérhetőek lesznek a piactéren, partnerek által kínált áruk is a vevők számára - írta a computerworld.hu.

A vállalat már létre is hozta a lengyel partnerregisztrációs oldalt, ahol megkezdődött a kereskedők toborzása. A feltételek megegyeznek a más piacokon alkalmazottakkal, így a piactérre regisztráló kereskedők számára a megjelenés havi díjba (nettó 166 zlotyiba, azaz kb. 13 ezer forintba) kerül, ezen felül az értékesítés után jutalékot számol fel az Amazon. Azt egyelőre nem közölte a cég, hogy a lengyel webshop pontosan mikor nyithat meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×