eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Szini Balázs (b) és Salacz Gábor (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Lekötözték a nőket az összecsapás előtt Répcelakon - fotók a szkanderbajnokságról

A Magyar Szkander Szövetség országos bajnokságot rendezett a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án.

A rendezvényen nők is összemérték az erejüket.

A magyar szakandersport hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedekben. A kezdeti közhiedelemben élő "kocsmasport"-ból, tekintélyes sportággá nőtte ki magát. Ez köszönhető a munkájukat lelkiismeretesen végző szakmai vezetőknek és kiemelkedő sportolóinknak, akik példaértékűen készülnek minden egyes megmérettetésre. A hosszú és küzdelmes utunk odáig vezetett, hogy mára már az MSZSZ a nemzetközi szkandersport világ nagyhatalmai közé nőtte ki magát. Fedezze fel az MSZSZ-t és kiváló parasportolóinkat, sportolóinkat, akikre méltán büszkék lehetünk - olvasható a Magyar Szkander Szövetség honlapján.

Répcelak, 2021. január 17.
Barzsó Henrietta (b) és Verbóczki Luca (j) kezét összekötik a küzdelem előtt a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
MTI/Krizsán Csaba
Barzsó Henrietta (b) és Verbóczki Luca (j) kezét összekötik a küzdelem előtt a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. MTI/Krizsán Csaba
Répcelak, 2021. január 17.
Józsa Mihály (b) és Loczi János (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
MTI/Krizsán Csaba
Józsa Mihály (b) és Loczi János (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. MTI/Krizsán Csaba
Répcelak, 2021. január 17.
Juhász Krisztián (b) és Frum István (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
MTI/Krizsán Csaba
Juhász Krisztián (b) és Frum István (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. MTI/Krizsán Csaba

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×