INFORÁDIÓ
2021. február 25. csütörtök
Géza

szkander

országos bajnokság

répcelak

magyar szkander szövetség

Szini Balázs (b) és Salacz Gábor (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 

Lekötözték a nőket az összecsapás előtt Répcelakon - fotók a szkanderbajnokságról

Infostart / MTI

A Magyar Szkander Szövetség országos bajnokságot rendezett a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án.

A rendezvényen nők is összemérték az erejüket.

A magyar szakandersport hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedekben. A kezdeti közhiedelemben élő "kocsmasport"-ból, tekintélyes sportággá nőtte ki magát. Ez köszönhető a munkájukat lelkiismeretesen végző szakmai vezetőknek és kiemelkedő sportolóinknak, akik példaértékűen készülnek minden egyes megmérettetésre. A hosszú és küzdelmes utunk odáig vezetett, hogy mára már az MSZSZ a nemzetközi szkandersport világ nagyhatalmai közé nőtte ki magát. Fedezze fel az MSZSZ-t és kiváló parasportolóinkat, sportolóinkat, akikre méltán büszkék lehetünk - olvasható a Magyar Szkander Szövetség honlapján.

Répcelak, 2021. január 17.
Barzsó Henrietta (b) és Verbóczki Luca (j) kezét összekötik a küzdelem előtt a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
MTI/Krizsán Csaba
Barzsó Henrietta (b) és Verbóczki Luca (j) kezét összekötik a küzdelem előtt a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. MTI/Krizsán Csaba
Répcelak, 2021. január 17.
Józsa Mihály (b) és Loczi János (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
MTI/Krizsán Csaba
Józsa Mihály (b) és Loczi János (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. MTI/Krizsán Csaba
Répcelak, 2021. január 17.
Juhász Krisztián (b) és Frum István (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a répcelaki Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. 
MTI/Krizsán Csaba
Juhász Krisztián (b) és Frum István (j) küzd a Magyar Szkander Szövetség által rendezett országos bajnokságon a Répce Sportcsarnokban 2021. január 16-án. MTI/Krizsán Csaba

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018