eur:
392.91
usd:
366.41
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Havas és zúzmarás fák Kékestető közelében 2020. november 30-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Egymást váltják a ciklonok, érkezik a havas eső

Több ciklon is érkezik fölénk, így folytatódik a felhős, többször esős idő.

Kedden a csapadékzóna lassan északkelet felé helyeződik, majd a kora délutáni órákban meg is szűnik a csapadék, ugyanakkor késő estétől nyugaton, délnyugaton valószínű helyenként eső, az Alpokalján havas eső is lehet. Éjszaka néhol, kedden több helyen megélénkül a nyugati, délnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 3 és 8 fok között alakul.

Szerdán nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak kevés helyen szakadozhat fel a felhőzet. Pára-, ködfoltok lehetnek. Több helyen számíthatunk esőre, záporra. Az összefüggőbb csapadékzóna napközben délnyugat felől északkelet felé vonul, a front mentén egy-egy zivatar sem kizárt. Nyugaton és északon, főleg a hegyekben helyenként havas eső, hó is hullhat. Kezdetben sokfelé megélénkül a keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.

Csütörtökön aztán egyre több helyen vékonyodik, szakadozik a felhőzet. Hajnalban szórványosan, napközben néhol valószínű csapadék: általában zápor, de főleg nyugaton és északon havas eső, hózápor is lehet.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×