eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Jó és rossz hír is jött a hosszú hétvége időjárásáról

Felhősebb, borúsabb idő várható a hosszú hétvégén, de van jó hír is.

Október 23-án, pénteken még több lesz a napsütés, utána viszont több helyen esőre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken az éjszaka képződő köd az északi megyékben több helyen tartósan megmaradhat. A ködös, borult tájakon előfordulhat szitálás. Napközben általában változóan felhős időre számíthatunk, több-kevesebb napsütéssel. Napközben többnyire 14-22 fokig melegszik a levegő, de a borongós területeken ennél hűvösebb lesz az idő. Délen lesz a melegebb, akár húsz fok fölötti idő is várható, Budapestre 15 fokos maximumokat jeleznek előre.

Szombaton párásság, ködfoltok főként az ország északi, északnyugati felén lehetnek. Napközben nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Elszórtan előfordul eső, zápor. A minimumhőmérséklet 5-12, a maximumhőmérséklet 13-19 fok között alakul. Budapesten 16 fok lesz a legmagasabb hőmérséklet, továbbra is délen lesz a melegebb.

Vasárnap is lesznek pára- és ködfoltok. A Dunántúlon nem valószínű számottevő csapadék, a Dunától keletre több helyen előfordulhat eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között valószínű, a fentiekhez hasonló országos eloszlásban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×