eur:
390.37
usd:
363.99
bux:
68368.93
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Új YouTube-őrület: a férfi, aki a pizzája miatt panaszkodik

Valódi internet szenzáció lett abból a vásárlóból, aki azért csöngette fel az áruház információs számát, hogy panaszkodjon, amiért pizzájáról lefelejtették a feltétet. Pár perccel később azonban felfedezte, hogy rosszul nyitotta ki a pizzás dobozt.

Már több mint 70 ezren hallgatták meg azt a felvételt, amelyen egy walesi férfi panaszkodik egy áruháznak arról, hogy a vacsorára vásárolt pizzáját feltét nélkül adták el neki. A szupermarket call centerének dolgozója megkérdezte, hogy van-e rajta paradicsomszósz, de az elégedetlen vásárló váltig állította: semmi sincs rajta, csak a tészta.

A beszélgetés előrehaladtával azonban a betelefonáló rájött, mi a gond: fejjel lefelé nyitotta ki a pizzás dobozt, vagyis a pizza feltétes oldala került alulra. "Biztos bolondnak tart" - szégyenkezett a férfi, aki azonban hamar újra támadásba lendült, és kritizálta, amiért a dobozon nincsenek a kinyitásra vonatkozó pontos instrukciók.

A négyperces beszélgetés közben a bolti dolgozó próbált udvarias maradni, de amikor a férfi rájön, mi a probléma, már nem bírja nevetés nélkül. A szupermarket szóvivője elmondta: nem tervezik, hogy a pizzás dobozokra ráírják, hogyan kell azokat kinyitni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×