eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A legbugyutább ajándékok a vécégolftól a kutyaürülékes naptárig

2008 rossz év a gazdaság számára, de jó év a butaságot tekintve - írja ajánlásában a stupid.com nevű oldal alapítója a legidétlenebb karácsonyi ajándékok listájához. Az alábbiakból kiderül, hogy igaza van.

Az első helyre a sikító gumicsirke került, amely annyira bugyuta, hogy többet felesleges is írni róla.

Ha elvesztegetett időnek tartja, amit a mellékhelyiségben tölt, akkor Önnek találták ki vécégolfot. A kagyló előtti területre leterítheti a zöld filcet, bárhova lehelyezheti a lyukat, és már kezdődhet is a gyakorlás - a honlap kiemeli, Tiger Woodsot is a gyakorlás tette naggyá.

A 22 dollárba kerülő játékhoz két labdát és egy ütőt adnak. És a vécégolfot használva azon sem kell aggódni, hogy vízbe kerül a labda, hiszen éppen azon ül az ember.

Régóta arra vágyik, hogy egy szőke táncoslány keltse mindennap? Mindez megvalósulhat egy új ébresztőórával, amely bekapcsolásakor a szerkezetre erősített rúdon elkezd forogni a baba. A haverok biztos irigykednek, ami többet ér 26 dollárnál.

Szintén népszerű az a nyakkendő, amelyen képekkel illusztrálják, hogyan kell nyakkendőt kötni. A hat ábra sok férfi számára jelenthet segítséget, akik ezt használva mindig tudni fogják, miként kell megkötni a nyakkendőt. A "Hogyan kössünk nyakkendőt" nyakkendő 15 dollárba kerül.

Ugyancsak a férfiaknak segíthet az alsónemű-helyreállító készlet. A doboz tartalmaz ragasztószalagot és biztosítótűket, ha elszakadna az alsónadrág, míg a mosás helyett hibajavító festék használatát javasolják. A 10 dollárba kerülő csomag mellé egy 32 oldalas használati utasítást mellékelnek.

A barátainak már vett ajándékot, ám szívesen küldene valamit egy ellenségének is? Megfelelő lehet a kutyaürülékes naptár. Egy profi fotós ötlete volt, hogy minden hónap tematikájához illő környezetben vagy pózban készít képet a kutyagumiról - februárban, a Valentin nap hónapjában például szívecske alakban van megörökítve a kutyaürülék. A naptár 14 dollárért megvásárolható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×