eur:
389
usd:
361.13
bux:
68646.62
2024. május 7. kedd Gizella

Tíz dolog, amit gondoljon meg, mielőtt lefekszik az exével

Lassan itt a karácsonyi céges partik és az ünnepi jókívánságok szezonja, amikor a férfiak egy része kísértést érez arra, hogy felmelegítse egyik-másik korábbi kapcsolatát. Nekik szólnak a következő gondolatok, egy angol újságírónő jóvoltából.

1. A kapcsolat nem működött, ezért következett be a szakítás. De aztán kiderült, hogy az sem működik: a férfi egyedül él, körülötte idegesítően boldog párokkal, házastársakkal. A karácsony közeledtével egyre inkább úgy tűnik, hogy az ex által nyújtott, kötetlen szexuális vigasz a megoldás.

2. Mellette szól az olcsósága: nincsenek drága randevúk és körülményes rituálék. Egy palack bor és egy csokor szegfű megteszi a hatását.

3. Sokkal egyszerűbb, mint elkezdeni egy új kapcsolatot. Nem hanyagolható el a kényelmi szempont, ráadásul a másik alapos ismerete olyasvalami, amivel egy új kapcsolat nem tud szolgálni.

4. Öncsalás. Ahelyett, hogy a szakítás okaira emlékezne, elkezd a nő puha testéről fantáziálni, és még mielőtt ez egyáltalán tudatosulna, a szakítás haragját elfelejtve meggyőzi magát a közösen eltöltendő éjszaka előnyeiről.

5. A valóság próbája: az egykori kedvessel való összebújás újraélesztheti a tüzet, de a múlt problémái reggel újra előjönnek.

6. Nem árt gondolni a szex biztonságára. Nem könnyű beismerni, hogy a szakítás óta mással is lefeküdt, és még ha a nő meg is esküszik, hogy neki azóta sem volt dolga férfival, az óvszert hiba lenne nélkülözni.

7. Mi a motiváció? Néha az emberek csak azért újítanak fel egy kapcsolatot, hogy meggyőződjenek saját vonzerejük töretlenségéről. Ezt azonban általában az ex is megérzi, így garantált a kölcsönös érzelmi káosz.

8. Mi a másik motivációja? A nők ritkán újítanak fel egy kapcsolatot az alkalmi szex kedvéért, így ha nem akarja mindenestül felújítani a viszonyt, inkább ne kezdeményezzen!

9. Ha viszont mindenestül felújítaná a kapcsolatot, gondolja végig, mi nem működött korábban. Ha szükséges, vegye igénybe egy párkapcsolati szakértő tanácsait!

10. A szex a volt kedvessel egyszerűnek tűnik, pedig néha nagyon is bonyolult. Ahogy a Szex és New York Samantha Jones-a megfogalmazta: A szex az exszel nagyon depresszív lehet. Ha jó volt, nincs ismétlés. Ha rossz, akkor csak az volt, ami - szex az exszel.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Félidőnél a keleti nagyhatalom európai körútja: ilyen felvezetés után érkezik Budapestre Orbán Viktor szövetségese

Félidőnél a keleti nagyhatalom európai körútja: ilyen felvezetés után érkezik Budapestre Orbán Viktor szövetségese

Május 5-én megkezdte többnapos európai látogatását Hszi Csin-ping kínai elnök. Az előre bejelentett információk szerint a keleti nagyhatalom vezetője három országban fog tárgyalásokat folytatni. A diplomáciai körút első állomása Franciaország, ahol már tényleges nyilatkozatokat is eredményeztek a megbeszélések. Május 7-én Szerbiában tárgyal a keleti nagyhatalom delegációja, végül Május 8. és 10. között Magyarországon zárul az utazás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×