eur:
389.42
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kismellűek nem motorozhatnak

Kelendőek lehetnek a csodamelltartók Vietnámban, mivel az ország kommunista vezetése meg akarja tiltani a kis mellűeknek, hogy motorja üljenek.

Bárki, akinek 71 centiméternél kisebb a mellbősége, nem motorozhat, legalábbis ezt tervezi bevezetni a vietnámi kommunista kormány, annak ellenére, hogy az országban a forgalom 90 százalékát a motorosok adják, ráadásul a vietnámiak nem éppen kövérségükről híresek.

A hivatalos indok szerint a szabályozás célja az, hogy megvédjék a motoros balesetektől a túl vékonyakat, alacsonyakat és gyengéket, de a terv alapján az sem ülhet majd motorra, akinek májnagyobbodása vagy arcüreggyulladása van.

"Nagyon viccesek az új szabályozások, de nagyon sok vietnámi a vicc áldozatává válhat" - kommentálta a hírt egy vietnámi tőzsdeügynök, aki szerint a tiltás főleg a nőket érintheti érzékenyen.

Az átlagos vietnámi férfi 162 és fél centiméter magas, és kevesebb, mint 57 kiló. A nők még ennél is kisebbek és soványabbak: átlagosan 44 kilót nyomnak és 154,5 centiméter magasak.

A vietnámi bloggerek szerint vicces látványt nyújtanak majd a rendőrök, ahogy mérőszalaggal a kezükben méricskélik a hölgyek mellbőségét.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×