eur:
389.51
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Beckhamné a híres olasz divattervező fehérneműibe bújik

Victoria Beckham, aki egyszer azt mondta, hogy borzalmasan néz ki meztelenül, a világhírű olasz tervező, Giorgio Armani fehérneműiben fog pózolni.

Az egykori Spice Girls lányzenekar énekesnője sztárfocista férje nyomdokait követi, hiszen David Beckham már régóta Giorgio Armani alsónadrágjait népszerűsíti.

"Posh Spice", aki három gyerek édesanyja, magazinokban és posztereken fog feltűnni várhatóan a jövő év elején.

"Ki lenne jobb Victoria Beckhamnél, hogy elindítsuk az új Emporio Armani fehérnemű globális kampányát?" - véli maga az olasz divattervező mester, aki szerint Victoria Beckham olyan divatikon, akinek befolyása és ismertsége jót tesz a cég fehérnemű üzletágának.

Bár az Emporio Armani női fehérneműk már több mint 20 éve a piacon vannak, most lesz az első alkalom, hogy azt egy nemzetközi sztárral népszerűsítik, eddig ugyanis ismeretlen modellek pózoltak Armani mester darabjaiban.

Victoria Beckham az új tavaszi-nyári kollekció melltartóit és alsóneműit veszi magára, a képeket pedig egy avantgárd csoport készíti majd. A Mert and Marcus néven futó divatfotós páros kamerája előtt állt már Madonna, Jennifer Lopez és Scarlett Johansson is.

Beckhamné az után jelentette be modellkedési szándékát, hogy férje valószínűleg Olaszországban folytatja sportkarrierjét, mivel az AC Milan futballklub januártól kölcsönveszi amerikai csapatától.

A pletykák szerint Victoria nem költözik Olaszországba, hanem Los Angelesben marad a három gyerekkel, és csak iskolai szünetekkor repül hosszabb időre férjéhez Milánóba.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×