eur:
389.41
usd:
363.37
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hány éves korára lesz romantikus egy férfi?

Romantikára vágyik? Hány éves a párja? 53-nál fiatalabb? Akkor egy darabig még várnia kell - ez ugyanis az a kor, amikor a férfiak a leginkább romantikussá válnak.

A férfiak 53 éves korukban a legromantikusabbak - derült ki egy felmérésből. Ez az a kor, amikor a leginkább hajlamosak meglepni a partnerüket apró figyelmességgel: egy sétával a nyári esőben, rózsaszirommal telehintett fürdővízzel, egy doboz bonbonnal, egy csokor virággal vagy egy üveg parfümmel.

A Warner Leisure Hotels által, 2000, 18 és 65 év közötti férfi megkérdezésével készített felmérésből az is kiderül, hogy míg a 20-25 éveseknek mindössze a negyede hívja gyertyafényes vacsorára a kedvesét, az ötveneseknek a fele teszi meg ugyanezt.

"Mire egy férfi az ötvenes éveibe lép, már gazdag tapasztalatokkal van felvértezve, és pontosan tudja, mi kell a nőknek - és immár arra is kész, hogy megerőltesse magát" - foglalta össze a cég szóvivője.

Az ötvenesek egyharmada lepi meg pezsgős vacsorával a kedvesét - a húszas éveikben járóknak viszont csak a 19 százaléka. Az idősebb férfiak 73 százaléka mindig szépnek látja a partnerét, és 85 százalékuk állítja: búcsúcsók nélkül soha nem lép ki az ajtón.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×