eur:
389.3
usd:
362.7
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Új edzésmódszerrel készül David Beckham - nézze meg!

Kerékpárra pattant David Beckham, hogy edzésben maradjon - vagy talán csak elirigyelte a hétvégén kezdődő Tour de France versenyzőinek dicsőségét.

A kiszőkített hajú sztár

először bukósisak nélkül pattant fel a kerékpárra, de aztán valószínűleg rájött, hogy ez így kissé veszélyes, ezért a megfelelő felszerelésben folytatta a délutáni magánedzést.

Önmagához méltatlanul kissé elhanyagolt külsővel lépett a nyilvánosság elé. A borostás megjelenést azonban talán tiltakozásnak szánta; a héten ugyanis lejárt a Gillette-tel kötött reklámszerződése, amelyet állítólag azért nem hosszabbítottak meg, meg a focista nem akarta aláírni az újabb hárommillió fontos (1,1 milliárd forintos) megállapodást.

Aláírt viszont egy másik szerződést: televíziós "naplóban" mutatja be, milyen az élet Los Angelesben és új klubjánál, a Galaxy-nál.

"David érkezése a nemzetközi labdarúgás élvonalába emeli az amerikai bajnokságot" - lelkendezett a show producere, Bob Massie.

A Beckham-családnak így egyszerre két saját tévéműsora is lesz az Egyesült Államokban, hiszen Victoria is a képernyőn "költözik Amerikába".

Victoria egyébként máris megtalálta a számítását a költözéssel: rövid vendégszerepet vállalt az Ugly Betty című sorozatban - fellépéséért 140 ezer dollárt kap majd.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×