eur:
389.72
usd:
362.67
bux:
68068.25
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Öltözzön krokodilnak, ha túl akarja élni - nézze meg az őrült zoológust!

Krokodilbőrbe bújt a National Geographic zoológusa. Brady Barr jól tette, hogy elővigyázatos volt, különben felfalták volna "fajtársai", akik közé bemerészkedett.

A zoológus azért kényszerült krokodilbőrbe bújni, hogy egészen közel merészkedhessen az igazi vadállatokhoz, amelyek közül némelyik eléri a hét métert.

A krokodilbőr persze nem volt igazi - vászonból készült, amelyet víziló trágyával kentek be, alatta viszont a biztonság kedvéért kevlárból készült ketrec lapult.

A műkrokodil 4 méter hosszú volt - vagyis akkora, mint egy átlagos nílusi krokodil mérete. Az álca bevált: Barr négykézláb osonva olyan közel tudott menni a többi állathoz, hogy megérinthette őket.

Így is majdnem tragédia történt a forgatáson: a zoológus éppen a legnagyobb állatot közelítette meg, amikor véletlenül egy hirtelen mozdulatot tett - és ott találta magát szemtől szemben az óriással. Barr csak suttogni mert a mikrofonba: "Istenem, az a hatalmas állat elindult felém! A szemembe néz! Most tényleg ideges vagyok! Visszafordulok!"

Alig kezdett távolodni, a háta mögött megindult feléje egy másik állat. A stáb navigálta ki a veszélyes helyzetből.

Brady Barr legújabb filmsorozatát, a "Veszélyes találkozásokat" hamarosan vetíti a National Georgaphic.

Ha látni akarja, milyen veszélyben volt a zoológus a krokodilok között, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×