eur:
393.62
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Mi a legjobb dolog a világon? Híresnek lenni!

Közeleg a karácsony, amikor a szülők megpróbálják kitalálni, mit szeretnének legjobban gyermekeik. Egy brit szervezet most a segítségükre sietett és megkérdezett 2500 gyereket arról, szerintük mi a legjobb dolog a világon. A válasz: híresnek lenni.

A média a jelek szerint elérte a célját: a 10 év alatti gyerekek többsége szerint hírességnek lenni a legjobb dolog a világon. Legalábbis ez derül ki egy brit gyerekszervezet által megrendelt felmérésből.

Akik azt gondolják, hogy egyre felszínesebb világban élünk, alighanem megerősítve érzik majd véleményüket, amikor megtudják, hogy a második és a harmadik helyen a "jó külső" és a gazdagság végzett.

Ugyanakkor nincs minden veszve. A gyerekeket ugyanis arról is megkérdezték, hogy szerintük melyek a "legrosszabb dolgok a világon". Az élen az emberek meggyilkolása és a háborúk áll, érdekes módon a harmadik helyen a részeg emberek következnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×