eur:
396.79
usd:
355.44
bux:
74512.72
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Metal police handcuffs isolated on black background, copy space, 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Családi vita hevében vascsővel támadt a kiérkező rendőrökre

Őrizetbe vettek a férfi, aki kábítószer hatása alatt volt.

Őrizetbe vettek egy férfit, aki vascsővel rendőrökre támadt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Még szerdán délután arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy Pest vármegyei férfi kábítószer hatása alatt a pár hónapos gyermekét kikapta a felesége kezéből, majd hazarohant és bezárkózott a gyermekkel az ingatlanba.

A férfi a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem ment ki az épületből. A megalapozott gyanú szerint a férfi ezután dühöngve, kezében a síró gyermekével kirontott a házból, jelenlétük miatt kérdőre vonta a rendőröket, és azt követelte, hogy hagyják el az ingatlant; eközben folyamatosan ordítozott, majd hirtelen megindult az egyik rendőr felé, akit kétszer meglökött, azt kiabálva, hogy "takarodjatok", és megpróbálta a másik rendőrt is megütni.

A jelen lévő családtagok igyekeztek megnyugtatni rokonukat és elvenni tőle a gyermeket, amire ő egyikükre rátámadt; ezután egy közel egyméteres vasrudat vett fel a földről, amellyel először a családtagjai, majd a rendőrök felé hadonászott.

A férfi végül a vasrudat többszöri felszólításra eldobta, majd az ingatlan irányába hátrált a még mindig nála lévő kisgyermekkel, majd kitépte magát az egyik rendőr fogásából, és a ház felé futott.

Az épülethez érve a férfi megpróbálta a rendőrök előtt becsukni az ajtót, majd azt ezt magakadályozó egyik rendőrt ököllel háromszor megütötte, de a fejre mért ütéseket a rendőr hárította.

Végül az időközben helyszínre érkező kollégáikkal együtt a rendőrök - miután a gyermeket elvették tőle - testi kényszer alkalmazásával megbilincselték a férfit, aki azonban még ekkor is ellenállt és megkarmolta egyiküket.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte a férfi őrizetbe vételét, majd gyanúsítottként hallgatta ki hivatalos személy ellen felfegyverkezve elkövetett erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Címlapról ajánljuk
Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

A McLarennél Lewis Hamilton 2012-es távozása után komoly vesszőfutás kezdődött, ami főként a rossz motorválasztás számlájára volt írható. Az elmúlt években viszont sokat fejlesztett a brit istálló, aminek a gyümölcse az idei szezonra érett be – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy a Lando Norris–Oscar Piastri páros nagyon jól működik, igaz, vannak hiányosságaik is, így egyáltalán nem lehet leírni Max Verstappent.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Megtorpanni látszik a spekulatív ipari és logisztikai ingatlanok piaca. Ez csak a ciklikusság vagy rendszerszintű a probléma? Ki, milyen fejlesztésekben látja a jövőt? Inkább Budapest vagy inkább a vidék lehet a következő évek slágere? Hol lesz az üresedési ráta 2025 végén? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a XX. Property Investment Forum konferencia ipar-logisztikai panelbeszélgetésének szakértői, Székely Ádám, az Innovinia ügyvezető igazgatójának, tulajdonosának, az IFK, alelnökének moderálásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×