eur:
394.52
usd:
353.11
bux:
73467.13
2024. augusztus 26. hétfő Izsó
Forensic science, murder weapon and criminal investigation concept theme with kitchen knife covered in blood next to numbered marker in a dark bloody crime scene lit by cop car lights
Nyitókép: Getty Images

Javítóban marad az osztálytársát megkéselő bőnyi kislány

Javítóintézetben marad az a 12 éves bőnyi lány, aki hátba szúrta a diáktársát.

Továbbra is javítóintézetben marad az a 12 éves kislány, aki az idén tavasszal hátba szúrta az osztálytársát az egyik bőnyi általános iskolában – tudta meg a 24.hu.

Sticz Tamás, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos azt mondta a portálnak, hogy a bíróság október végéig hosszabbította meg a gyanúsított letartóztatását, amit továbbra is javítóintézetben kell töltenie.

A késelés április végén történt a bőnyi Szent István Általános Iskolában.

Az intézmény egyik 12 éves tanulója egy 25 centi pengehosszúságú konyhakéssel hátba szúrta az osztálytársát az első óra utáni szünetben. A megkéselt gyereket életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel vitték a győri kórházba, ahol megműtötték.

Az elkövető lány egy listát vezetett, amelyen az osztálytársai nevei szerepelnek. Pirossal voltak megjelölve azok, akiket meg akart ölni, és zölddel azok, akiket nem. A rendőrség ezt a listát és a kést is lefoglalta. A bíróság két hónappal meghosszabbította a bűncselekménnyel gyanúsított kislány letartóztatását, amit javítóintézetben kell letöltenie.

Címlapról ajánljuk

Vitézy Dávid: nem maradhat így a MÁV-val kapcsolatos állami közlekedéspolitika

A korábbi közlekedési államtitkár szerint csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tömeges baleset vasárnap a Keleti pályaudvarnál, amikor a kolozsvári intercity kisiklott. A Fővárosi Közgyűlés megválasztott tagja azt is mondta, hogy az évtizedek óta súlyosbodó válság az elmúlt két évben csak tovább mélyült, amikor visszavonták az összes vasúti járműbeszerzést, leállították az összes fontos beruházást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 26. 10:10
×
×
×
×