eur:
389.58
usd:
363.24
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: police.hu

Csalók hirdetnek befektetést a Mol nevében

Adathalász csalók valótlan befektetés és valótlan hozam ígéretével próbálják becsapni az embereket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján szerdán.

Mint írták, a Mol Nyrt. nevében a Facebookon közzétett hirdetés egy olyan hivatkozást tartalmaz, amely egy adathalász oldalra irányít.

A csalók több mint tízszeres hozamot ígérnek annak, aki regisztrál és azt követően pénzt utal. Az ilyen jellegű megtévesztő ajánlatok célja a személyes és banki adatok megszerzése, valamint a visszaélés azokkal - figyelmeztetnek.

Az ORFK azt kéri, hogy a linkre senki se kattintson rá, a hirdetést ne nyissa meg, ne adja meg sem személyes, sem bankkártyaadatait, ne utaljon pénzt.

Az eset kapcsán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csalás miatt indított nyomozást - olvasható a police.hu-n.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×