INFORÁDIÓ
2022. január 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén

mol

2022.01.12. 12:07

Új országban kezd hatalmas terjeszkedésbe a Mol, több kútja lesz ott, mint itthon

A Mol 610 millió dollár értékű szerződést írt alá 417 lengyelországi töltőállomás vásárlásáról a Grupa Lotos SA-val és a PKN Orlennel, aminek eredményeként a magyar cég a harmadik helyre léphet elő a lengyel üzemanyag-kiskereskedelmi piacon – jelentette be az olajipari társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2022.01.10. 20:05

BKK: a téli időszakban is valós alternatívát jelentenek a Bubik

A téli időszakban is népszerű volt a Mol Bubi közbringarendszer – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A társaság szóvivője kiemelte, a BKK 2022-ben is kiemelten figyel az ügyfelek visszajelzésére és annak megfelelően fejleszti és bővíti a szolgáltatást.
2021.12.30. 14:11

Svájci bírósághoz fordul Horvátország a Mol ügyében

A horvát kormány hatályon kívül helyeztetné a Zágrábnak kedvezőtlen nemzetközi választottbírósági ítéletet a Mol-INA-ügyben, egyben úgy véli, hogy a horvát legfelsőbb bíróság legutóbbi, korrupciót megállapító ítélete alapján a Mol és a horvát állam közötti megállapodások az INA-ról nem maradhatnak fenn, ezért felfüggesztenék a Mol kivásárlására tett törekvéseket is.
2021.12.17. 18:31

Lantos Csaba a Bolyai-díjról: a díjbizottságnak is kijár az elismerés

Karikó Katalin kapta idén a Bolyai-díjat, az elismerést péntek délután vehette át. A magyar Nobel-díjként is emlegetett Bolyai-díjat 1998 májusában magánvagyonukból hozták létre magyar üzletemberek. Az idei évben az elismerést a Mol Magyarország is támogatja, amelynek fontos célkitűzése a hazai tudás erősítése. A Bolyai-díjról Lantos Csabát, a díj egyik alapítóját kérdeztük.
2021.11.16. 20:16

A Mol nem az oltottságot, hanem a védettséget teszi kötelezővé

A Mol olajipari vállalat él a kormányrendeletben biztosított lehetőséggel, és a munkavégzés feltételeként határozza meg a koronavírus elleni védettséget; a munkatársaknak 2022. január 31-ig kell igazolniuk, hogy felvették az oltást, vagy más módon védettséget szereztek.
2021.11.05. 07:10

Jól ment a Molnak a harmadik negyedévben

A Mol-csoport tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) 307,5 milliárd forintra (1025 millió dollárra) nőtt az idei harmadik negyedévben, az előző év hasonló időszakában elért 184,1 milliárd forint (610 millió dollár) után; az eredmény a makrogazdasági környezetnek és a vállalatcsoport erős belső teljesítményének köszönhető - tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2021.10.27. 14:44

Szlovákiában is hiánycikk az AdBlue

Miután kiderült, hogy az AdBlue legnagyobb európai gyártója, a vágsellyei Duslo vegyipari vállalat korlátozza az adalékanyag gyártást, Szlovákiában is elkezdték felvásárolni az üzemanyagadalékot, amely így néhány nap alatt hiánycikké vált az országban. A szlovák gazdasági tárca utasítására ezért az Állami Tartalékalap 500 ezer liter AdBlue üzemanyagadalékot vásárol. Eközben a Mol-csoport szlovák leányvállalata, a Slovnaft a saját töltőállomásain már korlátozta az AdBlue árusítását.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018