eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Hiába kiabált segítségért a nő, miután férje elrabolta és megerőszakolta

A megfélemlített áldozat végül egy falusi bolt mellékhelységébe menekült, ahol egy eladó segített neki.

Egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától július 12-én délután. Rettegve és reszketve hadarta el: férje elrabolta és meg akarja ölni. Perceken belül rendőrök lepték el az üzletet és környékét, a nő egyenruhások védelmébe, férje nyomozók őrizetébe került – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába. A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. Egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki, kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta. A nő tiltakozott, sírt – hasztalan.

A történtek után beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de

hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Végignézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Nem sokkal később egy bolti eladónő karolta fel az áldozatot. Az eladó falusi üzletébe tért be vásárolni a férj és a megfélemlített felesége. A mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett. Az áldozatot a rendőrautóba ültették, a helyszínre pedig további egységek érkeztek – a férj sem maradt sokáig magára.

Nem ismerte be az erőszakot

Az ötven éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - Dibusz Dénes: nem lenne meglepetés a továbbjutásunk

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×