eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Hiába kiabált segítségért a nő, miután férje elrabolta és megerőszakolta

A megfélemlített áldozat végül egy falusi bolt mellékhelységébe menekült, ahol egy eladó segített neki.

Egy otthonától távol került, kétségbeesett nő kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától július 12-én délután. Rettegve és reszketve hadarta el: férje elrabolta és meg akarja ölni. Perceken belül rendőrök lepték el az üzletet és környékét, a nő egyenruhások védelmébe, férje nyomozók őrizetébe került – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába. A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. Egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki, kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta. A nő tiltakozott, sírt – hasztalan.

A történtek után beültette maga mellé, majd elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de

hiába kért üvöltve segítséget, közelében senki nem mozdult. Végignézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Nem sokkal később egy bolti eladónő karolta fel az áldozatot. Az eladó falusi üzletébe tért be vásárolni a férj és a megfélemlített felesége. A mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett. Az áldozatot a rendőrautóba ültették, a helyszínre pedig további egységek érkeztek – a férj sem maradt sokáig magára.

Nem ismerte be az erőszakot

Az ötven éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott férfival szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×