eur:
389.84
usd:
364.86
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: police.hu

Drogfutárokat kaptak el a rendőrök - hatalmas fogás

Hollandiából átcsempészett, hatezer adagnyi, körülbelül 8 millió forint értékű kábítószert foglaltak le közös akcióban a hatóságok Budapesten.

Az ügyben három férfit őrizetbe vettek kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a rendőrség honlapján.

Azt írták, a kábítószer Hollandiából érkezett telekocsi-szolgáltatással egy fővárosi benzinkúthoz, ahol hétfőn a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai és miskolci rendőrök várták a drogot bőröndjében szállító 29 éves budapesti férfit. Elfogásakor a gyanúsított a társaihoz akart átszállni egy másik autóba, hogy a csomagjába rejtett kábítószert továbbvigyék.

A rendőrség a táskában 1138 gramm zöld, növényi, kábítószergyanús anyagot - feltehetően marihuánát -, és 5000 citromsárga ecstasy tablettát talált - ismertették.

A tájékoztatás szerint a férfit váró két társa lakóhelyén, illetve tartózkodási helyén is tartottak házkutatást, ahol további kábítószert és készpénzt foglalt le az NNI.

Mindhárom embert jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×