eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Rendőrök vettek üldözőbe egy száguldozó robogót Budapesten - videó

Az autósok fedélzeti kamerája rögzítette az eseményeket.

"2023. Július 3-án, délután fél négy környékén a Budapest XIII. kerület Dagály utca és a Váci út kereszteződésénél várakoztam, míg a lámpa zöldre vált. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy motoros a rendőrség elől menekül" – írta egy olvasó a bpiautosok.hu oldalon.

A felvételek szerint a járdán száguldva próbált meglógni egy fiatal férfi és nő egy robogóval az őket üldöző rendőrautó elől. Azok egy kereszteződésben eléjük vágtak, ott a robogó visszafordulva centikkel húzott el a kocsi és a benne ülő előtt. A zsaruk folytatták az üldözést, de hogy annak mi lett a vége, nem tudni. A portál szerint nem kizárt, hogy a fiatalok megléptek, mert a fürge motor ellen a rendőrautónak a városban nem sok esélye volt.

A videón tisztán látszik, hogy nem volt rendszám a robogón, ráadásul vélhetőleg 50 köbcentis lehetett, amin hazánkban utas nem is szállítható, hiába kétszemélyes a járgány. A rendőröknek akár ez is szemet szúrhatott.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×