eur:
389.19
usd:
362.62
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Budapesti Autósok

Újabb tragikus halálos kerékpáros baleset történt

Ezúttal nemcsak az autós, de a kerékpáros is hibázott. Gyomaendrődön történt a szörnyűség.

A Budapesti Autósok egy kerékpáros halálról számol be: a még tavaly június végén történtek esetében azonban nem csupán az autós férfi hibázott, hanem a biciklista nő is.

A rendőrségi gyanú szerint a gyomaendrődi Selyem és Korányi utca kereszteződésében az történt, hogy a kerékpáros nem adta meg az elsőbbséget az autósnak, aki viszont túl gyorsan hajtott - 50 helyett a nyomozás szerint majdnem 90-nel -, így nem tudta elkerülni a bringás elgázolását. A nyomozás azt is kiderítette, hogy ha csak 50-nel megy, a csattanás nem következik be, hisz a sofőr férfi észlelte a kerékpárost. A gyorshajtást még a helyszínen el is ismerte.

A nő a kórházba szállítást követően hosszú hónapokig lebegett élet és halál között, elhunytáról most adtak hírt.

A Szarvasi Rendőrkapitányság halálos közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja a gázolót, és vádemelést javasol ellene.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×