eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Nyitókép: Police.hu

Magyar drogbandára csapott le a rendőrség – képek, videó

Felszámolt egy kábítószer-terjesztő hálózatot a rendőrség: Békéscsabán, Békésen, Gyulán és Komádiban 16 ember fogtak el, közülük heten kerültek őrizetbe – tudatta a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

A közlemény szerint a felderítők egy gyulai és egy békéscsabai férfit vettek őrizetbe azért, mert tiltott, bódító hatású szert árulhattak.

A nyomozók szárított növényi törmeléket, 13 tő élő kendert, valamint – valószínűleg a bűncselekményből származó – félmillió forintot, és egy autót is lefoglaltak.

A két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfi mellett további hat olyan embert is előállítottak, akik vásárolhattak tőlük.

Békésen a rendőrök egy időben három háznál jelentek meg és öt embert fogtak el, két párt és egy nőt.

A nőtől több mint egymillió forintot foglaltak le, a pénzt a gyanú szerint marihuánaárusítással kereste.

A többieknél, akik szintén másoknak is adhattak el anyagot, élő és szárított növényeket, növényi törmeléket találtak.

Az egyik pár a nő édesanyjánál termesztett kendert az asszony házának udvarában, egy erre a célra felépített sátorban 27 tövet gondoztak.

Békéscsabán egy házban fogtak el egy férfit, akinél szintén találtak kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket.

Később a békéscsabai rendőrök Békéscsabán, a Bartók Béla útról is előállítottak egy férfit, akinek a zsebében volt az „anyag” – írták.

A rendőrök Komádiban fogták el a tizenhatodik embert: a férfi a gyanú szerint szintén kábítószerrel kereskedett, és lehetett kapcsolata a Békésben elfogottakkal – áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×