eur:
395.88
usd:
364.97
bux:
65541.64
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Kitartóan menekült a rendőrök elől, még a defekt sem zavarta a fiatal nőt – videó

Nem mindennapi üldözés zajlott február 5-én reggel Budakalászon.

A Police.hu beszámolója szerint a hatóság embereinek szemet szúrt egy, a 11-es út felé közlekedő személygépkocsi sofőrje, akivel szemben korábban már intézkedtek. Akkor jogosítvány nélkül, vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volánnál. Nem volt ez másként ezúttal sem.

A rendőrök hang- és fényjelzéssel megállásra szólították fel a nőt, aki azonban inkább menekülőre fogta. Több kapitányság több egysége egészen Dunakesziig üldözte, ami során a sofőr egy szolgálati autónak ütközött és defektet kapott. A nő ezek után is kilométereken át hajtott. Ámokfutása akkor ért véget, amikor lehajtott az útról és egy árokban landolt. Ezt követően a sofőr és utasa gyalogosan menekültek. T. Annát végül egy lakóparkban érték utol az egyenruhások, utasát még keresik.

A 24 éves nő kihallgatásán beismerő vallomást tett, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Felelősségét nem vitatta, elismerte a baleset okozását, és azt is, hogy nincs jogosítványa, a vezetéstől pedig korábban eltiltották.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az őrizetbe vett nővel szemben cserbenhagyás vétsége, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, letartóztatását a bíróság 2023. február 8-án elrendelte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×