eur:
387.62
usd:
359.85
bux:
69441.23
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Többen, többször is megerőszakolhattak egy 5 éves kislányt Újpesten

Egy átmeneti gyermekotthon lakójával történhettek a szörnyűségek. Szexuális erőszak miatt folyik nyomozás.

Szörnyű bűncselekmény-sorozatról számol be a Blikk: egy 5 éves kislányt rendszeresen molesztáltak, zaklattak egy újpesti önkormányzat kezelésében álló átmeneti gyermekotthonban, ráadásul hetekig titokban maradhatott.

A beszámoló szerint az érintett kislányon egyik "kimenője" alkalmával édesanyja vette észre a semmi mással össze nem téveszthető sérüléseket, és azonnal jelezte a nevelőknek, hogy baj van, akik továbbították ezt a vezetőknek.

A történet itt bonyolódni kezdett, mert csak másnap vitték orvoshoz, előtte lemosdatták, ellátták, így a külsérelmi nyomok egy része akkor már nem látszott, amikor orvoshoz került a kislány. Azonban helyi politikusokhoz is eljutottak a hírek, közülük Trippon Norbert alpolgármester közbelépése után derült ki az, hogy nem egyszeri tragikus cselekményről van szó, egy másik kisgyerek pedig részletesen is beszélt a történtekről, amelyek közül először csak a legutolsó, december 11-ei abúzus derült ki.

A lappal a BRFK közölte, hogy szexuális erőszak miatt folytatnak nyomozást az ügyben, de gyanúsítottat még nem hallgattak ki.

A nyomozás idejére felfüggesztették az otthon vezetőjét is.

Címlapról ajánljuk
Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány
Exkluzív bejelentés

Majoross Gergely lesz az új jégkorongkapitány

Magyar szövetségi kapitány veszi át a férfi jégkorong-válogatott irányítását – jelentette be az InfoRádió Aréna című műsorában Such György. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke arra tesz javaslatot az elnökségnek, hogy Majoross Gergely klubedzői munkája mellett dolgozzon a nemzeti csapatnál.

Ausztria kiengedte a szellemet a palackból: jön a 41 órás munkahét?

Nagy port kavart a közelmúltban Ausztriában a gazdaság különböző területeiről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványa , hogy a munkaidő sokak által sürgetett csökkentése helyett inkább növeljék a heti munkaidőt, mégpedig 41 órára. A javaslatot közvetve felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×