eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Fotó: police.hu videója
Nyitókép: police.hu videója

Pokoli hajsza a Budapesten száguldozó embercsempész után - videó

35 migránst próbált Nyugatra vinni az az embercsempész, aki Budapesten rendőrautóval ütközött. Szándékosan ment neki az őt megállítani akaró rendőröknek.

Egy külföldi férfi december 27-én az esti órákban az M1-M0 autópályán egy külföldi rendszámú kistehergépkocsival haladt. A magyar rendőrsöknek gyanús lett a jármű. Meg akarták állítani, de ekkor vad menekülés, majd üldözés kezdődött.

Budapestre érve a külföldi férfi több személygépkocsinak nekiütközött, illetve az I. kerületi Attila úton áttért a menetirányával szembe haladó sávba is, miközben kitérésre kényszerítette a vele szemből érkező rendőrautót és azonos lendülettel neki is ütközött.

Ekkor a szolgálati gépkocsi légzsákjai kinyíltak, míg az abban tartózkodó rendőrök könnyű sérüléseket szenvedtek. Az ütközés következtében az elkövető által vezetett kistehergépkocsi jobb első kereke is kitört, így a külföldi férfi futva próbált elmenekülni a helyszínről, azonban a rendőrök utolérték és elfogták - áll az ügyészség tájékoztatásában.

A gyanúsított vallomásában tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×