eur:
389.43
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Hospital with corridor and bed without persons in landscape format
Nyitókép: upixa/Getty Images

A kórházból üzent a nyakon szúrt diák

Túl van az életveszélyen az a középiskolás, akit diáktársa szúrta nyakon többször egy budai középiskolában. A 18 éves fiatal már üzent is a kórházból.

Ahogy arról is Infostart is beszámolt, hétfő reggel véres esemény zajlott le a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban: egy 18 éves diák odalépett a barátnőjével a telefonján épp egy videót néző diáktársa mellé, majd minden előjel nélkül egy késsel többször nyakon szúrta.

A késelő letartóztatását a bíróság szerdán rendelte el, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe kerül majd.

Bár az első hírek arról szóltak, hogy a megkéselt fiút életveszélyes állapotban szállították kórházba, már aznap arról lehetett hallani, hogy a sebeit az orvosok összevarrták, és már a barátnője is bemehetett hozzá, azaz jobban van. Az áldozat most maga üzent a kórházból: Insta-szoriban nyugtatta meg ismerőseit, hogy már minden rendben van, emellett megköszönte az aggódó üzeneteket.

„Köszönöm mindenkinek, aki írt/gondolt rám, jól vagyok” – fogalmazott.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×