eur:
389.41
usd:
363.35
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay.com

Jóhiszeműen utaltak neki, de nem köszönték meg az eredményt

Szabadulása után néhány nappal már ugyanazt csinálta, amiért börtönbe került.

A tolnai rendőrök a napokban elfogtak, gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki korábban többször volt már börtönben különböző – összesen 327 rendbeli – csalás elkövetése miatt. Idén tavasszal szabadult a letartóztatásból - mely ügyben újabb 64 rendbeli csalás miatt készült vádemelési javaslat - de nem bírta sokáig tétlenül a szabadságot. Még egy hetet sem várt, nyitott egy számlát az egyik pénzintézetnél és már fel is adta megtévesztő hirdetéseit.

Az ország több pontjáról utaltak a jóhiszemű vásárlók különböző pénzösszegeket a meghirdetett elektronikai termékek áraként, de egyikük sem kapta meg amit rendelt.

Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés során kiderült, több számlaszámot is „bevetett” a férfi, ahová utalhatták az érdeklődők a „vételárat”. Eddig kilenc sértett nyilatkozott, nekik összesen 300.000 forint káruk keletkezett, de folyamatban van a többi károsult felkutatása és kihallgatása is - olvasható a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×