eur:
388.92
usd:
361.95
bux:
67945.5
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Az ágy alatt rejtőzött a zuglói rabló

Négy órán belül kattant a bilincs egy zuglói rablás feltételezett elkövetőjének csuklóján.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi 2022. augusztus 19-én 22 óra körül Budapest, XIV. kerület Mexikói úton szólított le egy gyalogost, hogy elkérje a telefonját egy hívás erejéig. A jóhiszemű sértett odaadta a mobilját, majd várta, hogy visszakapja. Az elkövetőtől többször próbálta visszakérni a telefont,

aki ezért tarkón ütötte, majd elszaladt a készülékkel.

A sértett nem sérült meg, azonnal értesítette a rendőrséget, akik nyomban az elkövető után eredtek. A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja a térfigyelő kamerákon keresztül felismerte a férfit, és azt is tudták, merre keressék – írja a Police.hu.

A tettes hazament, majd amikor a kerület rendőrei és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói kopogtattak nála, az ágy alá bújt, ott fogták el.

A 23 éves P. Tibort a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a cselekmény elkövetését beismerte, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság azóta el is rendelt.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×