eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Kiránduló családra támadtak Siófokon

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatal férfival szemben, aki Siófok központi részén támadt rá társaival egy kiránduló családra.

A vádirat szerint a vádlott 2021 júliusában siófoki otthonának teraszáról észrevette, hogy az utcán testvére szóváltásba került – egy közlekedési konfliktus miatt – egy autóban utazó család férfitagjaival.

A terhelt ekkor négy ismeretlen társával az utcára futott, ahol bántalmazni kezdték a sértettet és vőjét. A vádlott és a vele tartó két ismeretlen személy az idősebb férfit hátulról támadták meg, akit először a fiatalkorú fiú ütött meg ököllel a fejénél, majd amikor a sértett a földre került, mindhárman ütötték és rugdalták. Eközben a másik két ismeretlen személy a fiatalabb férfit rúgta meg többször – olvasható a Somogy Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

A garázda férfiak csak akkor hagyták abba a kirándulók bántalmazását, amikor a sértett felesége és lánya hívták a rendőrséget.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×