eur:
392.92
usd:
365.8
bux:
66608.06
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: police.hu

Egyetlen szem extasy megölt egy 17 éves lányt Debrecenben

Öt nappal a kórházba szállítása után meghalt a tinédzser.

Egyetlen szem tabletta okozta egy 17 éves lány halálát Debrecenben - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A közlemény szerint a rendőrségre március 15-én tett bejelentést az egyik debreceni kórház arról, hogy egy fiatal lány életéért küzdenek, aki a vizsgálatok alapján kábítószertől lett rosszul. A szakszerű orvosi ellátás ellenére a lány március 20-án meghalt.

A nyomozás adatai szerint a lány március 14-én este szerzett két szem extasy tablettát. Az egyiket ő, a másikat pedig 22 éves barátnője vette be. A kábítószertől a fiatal lány rosszul lett, elájult, mentőt kellett hozzá hívni.

A rendőrök gyanúja szerint a lányok egy 18 éves püspökladányi fiútól vásárolták a tablettákat. A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben, és kezdeményezték a fiú letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×