eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Close up lawyer businessman working or reading lawbook in office workplace for consultant lawyer concept.
Nyitókép: boonchai wedmakawand/Getty Images

Megfigyelte a férjét, aztán a bíróságon került bajba

Vádat emeltek egy szegedi nővel szemben, aki hónapokon keresztül titokban fölvette azt, amikor korábbi élettársa a közös gyerekükkel volt láthatáson.

A nőt tiltott adatszerzés bűntettével vádolják.

A szülők 2018-ban kötöttek egyezséget a bíróság előtt arról, hogy az akkor hároméves közös gyermekükkel a férfi miként tarthatja a kapcsolatot. A megállapodás értelmében a férfi az anya lakásában találkozhatott gyermekükkel.

2018 decembere és 2019 áprilisa közötti a vádlott titokban egy kamerát helyezett el a lakásában, mellyel a láthatás alatt történteket a férfi tudta és beleegyezése nélkül rögzítette. A vádirat szerint a nő a találkozókról 23 napon készített alkalmanként több órányi videót. Emellett hangfelvételek is készültek a kapcsolattartás során elhangzottakról, és a nő fölvette a férfival folytatott beszélgetéseket is.

A nő a felvételeket az általa a kapcsolattartás újraszabályozása érdekében indított polgári perben pendrive-on benyújtotta a Szegedi Járásbírósághoz, a férfi ekkor szerzett tudomást a történtekről - tudatta a csoportvezető ügyész.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×