eur:
392.06
usd:
359.64
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella
flashers of a police car
Nyitókép: Oleksandr Filon/Getty Images

Durva tettlegességig fajult a vita a bulinegyedben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.

A VII. kerületi Dob utcában verekedett össze három férfi 2022. január 9-én hajnalban, egyikük életveszélyesen megsérült. Az erzsébetvárosi járőrök perceken belül a helyszínre értek és elfogták a 19 éves K. Kristófot és a 21 éves D. Tamást. A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A BRFK Életvédelmi Osztályának nyomozói D. Tamást csoportosan elkövetett garázdaság miatt, K. Kristófot életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki. A kórházban fekvő sértettet még nem lehetett kihallgatni – írja a Police.hu.

K. Kristóf nem tett vallomást, őt a nyomozók őrizetbe vették és elterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Új csúcsrakétát fejlesztettek az oroszok, csalódást jelentett Zelenszkijnek a NATO-csúcs – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Új csúcsrakétát fejlesztettek az oroszok, csalódást jelentett Zelenszkijnek a NATO-csúcs – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Új cirkálórakétát mutatott be az orosz JSC GosMKB Raduga tervezőiroda, ez lesz az Izdelije 720-as. A tervek szerint a fegyvert arra tervezték, hogy hatékonyan cselezze ki az amerikai Patriot légvédelmi rakétákat – írja az Army Recognition. Az amerikai Stratfor elemezte a NATO létrejöttének 75. évfordulójára megrendezett csúcs eseményeit az ukrajnai háború szemszögéből. A dokumentum szerint semmi jelentős ígéret vagy változtatás nem hangzott el az eddigiekhez képest, ez pedig hosszútávon az oroszok kezére játszhat. Cikkünk folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×