INFORÁDIÓ 
2020. június 6. szombat
Cintia, Norbert

nyomravezetői díj

emberölés

rendőrség

Rendőrök a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály III. XXI. Határvadász Bevetési Osztály állományának elhelyezéséül szolgáló új épület átadásán Miskolcon 2019. május 16-án.

Szokatlanul nagy nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség

Infostart

Kétéves gyermekét egyedül hátrahagyva távozott szentesi albérletéből még 2006-ban egy nő, aki a nyomozók szerint gyilkosság áldozata lett.

A nő 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között hagyta el a lakást, azóta nem adott magáról életjelet. Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján életellenes bűncselekmény áldozatává vált - olvasható a rendőrségi portálon közzétett felhívásban.

Az országos rendőrfőkapitány a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva

bruttó 10.000.000, azaz tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél, ennek módjáról ITT írnak bővebben.

Nyitókép: Vajda János
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018