eur:
394.31
usd:
369.55
bux:
65208.27
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Nagy pénz üti a markát annak, aki segít megtalálni az idős férfi gyilkosát

Félmillió forintos nyomravezetői díj jár egy 74 éves pécsi úr gyilkosa kézre kerítőjének.

Egy 74 éves férfi holttestére bukkantak Pécsett, a rendőrség az ügyben félmillió forint nyomravezetői díjat határozott meg - olvasható a Pécsma.hu portálon.

A BRFK egyelőre tehát ismeretlen tettes után nyomoz; az áldozat még június 28-án indult el rokonaihoz, 30-án pedig haza kellett volna térnie, de ez nem történt meg. A körözési eljárásban sokáig nem találták, végül július 15-én Pécs egy bokros területén találták meg a holttestét. Akkor ölték meg, amikor eltűnt - állapította meg a nyomozás.

A nyomravezetői díjat annak adják, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén a tanút az eljárás során megvédik, személyét akár el is titkolhatják a hatóságok. A 06-72-504-400-as telefonszámon lehet jelentkezni.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×