eur:
392.13
usd:
366.34
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay.com

Fordulat állt be az ablakon kizuhant kislány ügyében

Nyolc alkalommal is felügyelet nélkül maradhatott a kistarcsai Panni. Az alkalmi bébiszitter ügyvédje helyszíni bizonyítást szeretne elérni.

Legalább nyolcszor hagyták felügyelet nélkül a Kistarcsán kizuhant kislányt a tragédia előtt - írja a Blikk.

Lichy József ügyvéd a lapnak elmondta, védencei szerdai kihallgatásán a nyomozó közölte, hogy tények bizonyítják, minimum nyolc alkalommal a keresztanyára bízták a gyereket annak ellenére is, hogy tisztában voltak a nő időbeosztásával. Vagyis azt is pontosan tudták, hogy korábban eljön majd a lakásból, mint ahogy ők hazaérnek.

A szülőket ezek alapján kiskorú nyolcrendbeli veszélyeztetésével gyanúsítják.

A lap információi szerint a hatóság birtokában van több mobiltelefonos üzenetváltás is, amely alátámasztja a gyanúsítást. Emellett

kikérték mindhárom érintett munkahelyi beosztását, amely szintén azt igazolja: nem csak a szörnyű baleset napján maradt felügyelet nélkül a kislány.

Úgy tudni, a negyedik emeletről kizuhant kislány anyja miatt többször is meg kellett szakítani a legutóbbi kihallgatást: Anasztázia annyira sírt, hogy képtelen volt beszélni.

Szakértői vélemény a lap szerint nem zárja ki, hogy a gyerek egyedül mászott fel, de azt sem, hogy valaki kiejtette az ablakon.

Varga Zoltán, a meghalt kislány keresztanyjának ügyvédje azt szeretné elérni, hogy rendeljenek ki egy úgynevezett szomatopedagógust, aki a kisgyermek fizikai erejét és készségeit tisztázza, illetve tartanának egy helyszíni bizonyítást is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×