eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Újabb fordulat az ablakon kizuhant kistarcsai kislány ügyében

A szakértők szerint egyedül nem ugorhatott a mélybe a hároméves kislány Kistarcsán.

Több mint másfél év után elkészült az összes szakértői vélemény a negyedik emeletről kiesett hároméves kislány halála ügyében. A baleset előtt keresztanyja vigyázott rá, mert a szülők egy gyárban dolgoztak éjszakai műszakban. Az alkalmi bébiszitternek el kellett mennie, az apjáék pedig még nem értek haza, ezért pánikba esett, az ablak alá húzott egy széket, amelyre felállt, majd a mélybe zuhant. Holttestét az édesapja találta meg a ház mellett lévő füves területen.

A szakértők szerint azonban a hároméves gyermek egyedül nem mászhatott fel az ablakba, és kinyitni sem tudta volna. A keresztanyja állítja: a kiságyában volt a gyerek, amikor magára hagyta. A rendőrség poligráfos vizsgálatot végzett a keresztanyával, de eredmény nélkül zárult.

A Blikk információi szerint a szakértők a kislány ruházatán nem találtak semmiféle olyan, súrlódásból származó nyomot, amit a háztetőn lévő cserép vagy a hófogó okozott volna. Vérében pedig egy pohár sörnek vagy pár cent pálinkának megfelelő mennyiségű alkoholt találtak. A szülőket és a keresztanyát is kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×