eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay.com

Fordulat jöhet a kizuhant kistarcsai gyermek ügyében

Hamarosan szembesíthetik egymással a hazugságvizsgálaton megbukott anyát és a tragédia előtt a hároméves kislányra felügyelő keresztszülőt.

Másfél éve húzódik a kistarcsai lakás negyedik emeletéről kizuhant 3 éves kislány ügye. Mostanra - mint a Blikk írja három gyanúsított van, a gyermek anyja, az apja és a felügyelettel megbízott keresztanya.

Utóbbi - ügyvédje szerint - telefonüzenetekkel tudja bizonyítani, hogy a szülők pontosan tudták, reggel 6-kor befejezi bébiszitteri szolgálatait, a szülők azt állítják, fogalmuk sem volt arról, hogy tényleg egyedül marad a kislányuk,

az anya viszont megbukott a hazugságvizsgálaton.

Varga Zoltán, a keresztszülő ügyvédje szerint komoly fordulat várható az ügyben. Védence tudja, hogy hibázott, de mások bűnéért nem kíván felelni, az üzenetek pedig rendelkezésre állnak, hogy bizonyítsa, reggel 6-kor el kellett mennie a lakásból. Az ügyvéd szerint ráadásul rekonstruálható, hogy

a gyermek 10 percet tölthetett egyedül, ez idő alatt kellett felébrednie, valahogy meginnia a szervezetébe került alkoholt, téli ruhába öltöznie, fotelt húzni az ablakhoz és arra felmászni.

Szerinte márpedig ez nem életszerű.

Korábban a szakértők a tragédia helyszínén rekonstruálták a kislány életének utolsó perceit. Azt vizsgálták, hogy a hároméves gyermek képes lehetett-e nehéz bútorokat mozgatni, illetve kinyitni egy tetőtéri, speciálisan működő bukóablakot.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×