eur:
393.79
usd:
368.18
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Alkoholt találtak a negyedikről kizuhant kisgyerek vérében

Az egyelőre nem tudni, hogy miért.

Még május 20-án zuhant ki egy hároméves kislány egy kistarcsai társasház negyedik emeleti lakásából, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt. Az ügyben a nyomozás azóta folyik.

A Blikk információja szerint a tragikus körülmények között meghalt kislány vérében a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki. A lap szerint a kislány vérébe az újraélesztés során használt gyógyszerekből került alkohol. Elképzelhető az is, hogy amikor a keresztanyja egyedül hagyta, a kicsi megivott valamit. De az sem teljesen kizárható, hogy halála előtt valaki alkoholos italt adott Panninak.

A szülők a rendőrségi meghallgatásukon határozottan cáfolták, hogy olyan helyen hagytak volna az otthonukban a gyerek egészségére káros italt, hogy azt ő elérhette, de szerdán kiderült: a poligráfos hazugságvizsgálaton fennakadt az édesanya.

A szülők ügyvédje közölte, egyiküket sem gyanúsította meg a rendőrség, jelenleg is sértettjei az ügynek.

Május 20-án amíg a szülők éjszakai műszakban dolgoztak, lányukra a gyerek keresztanyja vigyázott. A nő reggel korábban elment, mint ahogy a szülők hazaértek, a kicsi felébredt, székre állt, felmászott rá, és kiesett a tetőablakon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×