eur:
393.43
usd:
368.63
bux:
65910.96
2024. április 23. kedd Béla
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Amint meglátott egy iskoláslányt, rémséges dolgokat művelt a zalai kamasz

Kislányokat molesztáló kamasz fiú ellen emelt vádat a minap a Zala megyei főügyészség.

Egy 17 éves fiú tavaly nyártól idén májusig rendszeresen, legalább tíz alkalommal megjelent a zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskolánál. A kerítés mellől leste a diáklányokat és közben igyekezett magának - mint a Zala megyei főügyészség tájékoztatójában fogalmaz - "testi örömöket szerezni". Hasonlóképpen cselekedett egy másik iskolánál, a Dózsánál is, ahol a vádirat szerint egy ízben bukkant fel. Itt a parkolóból kísérte figyelemmel a gyerekeket és "közben foglalkozott saját magával" - olvasható a Zaol.hu-n.

Idén február 28-án dél körül a Balatoni útra vezető járdán egy szemből érkező kislány előtt nyúlt magához, május 3-án a Hegyalja úton mutogatta nemi szervét három, padon ülő kislány előtt.

Március 5-én kora este erőszakra is ragadtatta magát: a Liszt-iskolától követett egy hazafelé tartó 12 éves kislányt, s amikor a lépcsőházban utolérte őt, lefogta, benyúlt a kabátja alá és mindenfelé tapogatni kezdte. A kislány kiabált, így a fiú elmenekült.

Másik alkalommal a Fejér György utcától követett egy kislányt, és többször megtapogatta a fenekét.

A főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, a megyei főügyészség a fiú ellen szexuális erőszak bűntette, illetőleg szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

A szexuális erőszak alapesetben kettőtől nyolc évig évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner, az OTP Alapkezelő, az OTP Global Markets, illetve a Budapesti Értéktőzsde közös projektjeként jött létre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×