eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

A szakértői vélemény szerint Stohl drogot is fogyasztott

A szakértői vizsgálatok szerint nemcsak alkoholt, hanem drogot is fogyasztott Stohl András szombat hajnali közúti balesete előtt - értesült a Blikk. A napilap úgy tudja: egyelőre csak az biztos, hogy nem a marihuána, hanem valamilyen más kábítószer hatóanyagát mutatták ki a vizeletében.

A színész-műsorvezető Fót felé tartva kocsijával áttért a szemközti sávba, ahol két szabályosan közlekedő autóval ütközött. Egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült meg. Tegnap Kovács László, Dunakeszi rendőrkapitánya azt mondta: várhatóan már holnap gyanúsítottként hallgatják ki Stohl Andrást. A színész a baleset után elhagyta a helyszínt, de állítása szerint csak a mentők megérkezése után, így egyelőre nem tisztázott, hogy cserbenhagyásról van-e szó. Stohl Andrást a rendőrök otthonából állították elő.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×