eur:
389.31
usd:
362.73
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Újabb WizzAir-kálvária Ferihegyen

5 óra 10 perc - ennyivel indult később a WizzAir Budapest - Milánó járata tegnap este - írja a Blikk.

Bár késve, de szombat este 11-kor beszálhattak a gép utasai. Ekkor azonban arra lettek figyelmesek, hogy a személyzet kupaktanácsot tart az első sorok előtt.

Ekkor a kapitány közölte: "mivel kicsúsztunk a munkaidőből, ki kell szállniuk a gépből, megvárni a készenlétben lévő ügyeletes kollégákat, akik 2 órán belül felkészítik a gépet az utazásra. Így 00:30-kor már indulhatnak is.

Egy utas azt mesélte, hogy őt elkerülte az első késésről szóló tájékoztatás, így ő 7 órát várt a Liszt Ferenc Repülőtéren. Éhesek nem voltak, a légitársaság összesen fejenként körülbelül 4 ezer forintnyi kupont adott nekik.

A “rövid” plusz 2 órás várakozást követően a friss, új legénységgel az utasok felszálltak majd 00:50-kor úgy nézett ki, hogy végre felszállnak, de ekkor az új kapitány ismét elnézést kért és jelezte:

Egy technikai hibát kell ellenőrizni, amely remélhetőleg mindössze kb. 10 percet vesz igénybe.

A gép ekkor újra vesztegelni kezdett, de 10 perc múlva végül is elindultak. Éjjel fél 1-kor a 19.10 helyett.

Fotónk illusztráció, egy másik gép indulásakor készült.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×