eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Miami Nagydíjának első szabadedzésére a floridai Miami Gardensben 2022. május 6-án. A futamot május 8-án rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

Lewis Hamiltonnak nem jutott ideje szerepelni az új Top Gunban

Forma-1-es elfoglaltságai miatt nem tudott szerepelni a Top Gun: Maverick című filmben Lewis Hamilton.

A 37 éves világbajnok a Vanity Fair magazinnak elmondta, hogy barátságuk a filmcsillaggal akkor kezdődött, amikor Tom Cruise néhány éve meghívta A holnap határa forgatására.

Az autóversenyző egyébként gyerekként rajongott az első Top Gun-filmért, annak hatására vadászpilóta akart lenni. "Amikor meghallottam, hogy jön a második film, azt gondoltam, nem érdekel, milyen szerepet kapnék, akár még söprögetni, takarítani is hajlandó vagyok a háttérben" - idézte a lap a pilótát.

Tom Cruise bele is egyezett, Lewis Hamilton egy pilótát alakított volna. Az autóversenyző végül visszalépett a szereptől, mert a Forma-1 túlságosan lefoglalta. "Tökéletességre törekszem, egyszerűen nem jutott rá idő" - mondta.

Lewis Hamilton egyébként korábban a Zoolander 2 című vígjátékban is feltűnt, valamint Brad Pitt mellett ő az egyik producere egy új Forma-1-es filmnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×