eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
2020. április 3-án közreadott kép egy zsákutcát jelölő tábláról, amely New York Brooklyn negyedében készült 2020. március 31-én. Az Egyesült Államokban 245 373-ra nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma, 6095-en életüket veszítették.
Nyitókép: Gary He

Megnyílt alatta a föld New Yorkban, patkányok közé esett – videó

Gyanútlanul sétálgatott az utcán egy férfi, amikor egyszer csak beszakadt alatta a járda, ő pedig eltűnt egy patkányoktól hemzsegő lyukban.

Mennyire kell pechesnek lennie ahhoz az embernek, hogy megnyíljon alatta a föld? – teszi fel a kérdést a usatoday.com oldalon elképesztő videót találó 24.hu.

Pontosan ez történt azzal a férfival, aki alatt New Yorkban sétálgatott, majd egyszer csak a semmiből megnyílt alatta a föld. Íme:

A képsorokat egy biztonsági kamera rögzítette. A 33 éves férfi várta a buszt, közben érte a baleset. A lyukba esett férfi nagyjából 3 métert zuhant, szerencsére nem ütötte meg magát, viszont teljesen sokkolta, hogy hemzsegnek körülötte a patkányok. A Greg White, a lyukba esett férfi testvére elmondta, hogy még kiabálni sem mert, mivel a patkányok rögtön rámásztak és félt, hogy megtámadják.

A rémült férfi nagyjából 30 percet töltött a patkányok társaságában,

csak azután kiemelni a lyukból.

Címlapról ajánljuk
A közel-keleti konfliktusból is könnyen lehet világháború - mondta Menczer Tamás

"A közel-keleti konfliktusból is könnyen lehet világháború" - mondta Menczer Tamás

Magyarország békéjének, biztonságának és békepártiságának megőrzése folyamatos küzdelem - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, amelyben a közel-keleti háború veszélyeiről is beszélt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán rakéták százait zúdította Izraelre, az Egyesült Államok is beavatkozott a támadásba – Híreink a Közel-Kelet újabb háborújáról

Irán rakéták százait zúdította Izraelre, az Egyesült Államok is beavatkozott a támadásba – Híreink a Közel-Kelet újabb háborújáról

Szombaton megindult a Irán beígért támadása Izrael ellen. Az offenzívában rakéták százait indították a zsidó állam területe ellen, ám azokat a légvédelem semlegesítette. Teherán bejelentette, hogy a több mint 200 drónt és rakétát lőttek ki, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekintik. Nem ért ezzel egyet a jeruzsálemi vezetés, amely megtorlásról beszél. Az Egyesült Államok is hozzájárult a támadás elhárításához, több eszközt is kilőttek a Jordánia valamint Szíria felett. Cikkünk folyamatosan frissül a legfrissebb eseményekkel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×