eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
2020. április 3-án közreadott kép egy zsákutcát jelölő tábláról, amely New York Brooklyn negyedében készült 2020. március 31-én. Az Egyesült Államokban 245 373-ra nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma, 6095-en életüket veszítették.
Nyitókép: Gary He

Megnyílt alatta a föld New Yorkban, patkányok közé esett – videó

Gyanútlanul sétálgatott az utcán egy férfi, amikor egyszer csak beszakadt alatta a járda, ő pedig eltűnt egy patkányoktól hemzsegő lyukban.

Mennyire kell pechesnek lennie ahhoz az embernek, hogy megnyíljon alatta a föld? – teszi fel a kérdést a usatoday.com oldalon elképesztő videót találó 24.hu.

Pontosan ez történt azzal a férfival, aki alatt New Yorkban sétálgatott, majd egyszer csak a semmiből megnyílt alatta a föld. Íme:

A képsorokat egy biztonsági kamera rögzítette. A 33 éves férfi várta a buszt, közben érte a baleset. A lyukba esett férfi nagyjából 3 métert zuhant, szerencsére nem ütötte meg magát, viszont teljesen sokkolta, hogy hemzsegnek körülötte a patkányok. A Greg White, a lyukba esett férfi testvére elmondta, hogy még kiabálni sem mert, mivel a patkányok rögtön rámásztak és félt, hogy megtámadják.

A rémült férfi nagyjából 30 percet töltött a patkányok társaságában,

csak azután kiemelni a lyukból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×