eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Pillanatok alatt lángra kapott az Audi, megdöbbentő, hogy mi okozta a tüzet

Egy fillér kártérítésre sem számíthatnak a tulajdonosok.

Átlagos nagybevásárlásra indult a budapesti család, nem is sejtették, hogy időzített bombaként lapul a kocsiban a kézfertőtlenítő. Az alkoholos gél felhevült a napon, lángba borítva az Audi A6-ost.

Nem sérült meg senki, üres volt az autó, amikor felcsaptak a lángok, a kár azonban tetemes, egy életre búcsút inthetnek az értékes autónak egy 800 forintos folyadék miatt - írja a Blikk.

A majd húszéves kocsira cascót sem kötöttek, a kötelező biztosítás pedig ilyen esetben nem fizet.

A katasztrófavédelem külön kisfilmet készített arról, hogy senki ne hagyja autójában a kézfertőtlenítőket, mert azok magas százalékban alkoholt tartalmaznak, így tűzveszélyesek, egy meleg nyári napon akár 80-90 fokra is felhevülhet a kocsi, amelyben lángra lobbanhat a gél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×