INFORÁDIÓ 
2020. január 28. kedd
Karola, Károly

l. l. junior

rendőrség

gázolás

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

L. L. Junior lépett gyermeke tragédiája után

Infostart

A gyászoló L. L. Junior kisebbik gyermekének elvesztése után magához vette a nagyobbik fiút.

Szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Mint kiderült, az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott.

A Bors úgy tudja, a zenész magához vette az édesanyától másik gyermekét, Lacikát.

L. L. Junior már hónapok óta módosítani kívánta a láthatás körülményeit. Egy-másfél hónapja ügyvédeik segítségével egyezségre is jutott a két szülő, a gyerekek fölött közös felügyeletben egyeztek meg, ám ez a nyári bírósági ítélkezési szünet miatt nem emelkedett jogerőre.

„Közös szülői felügyeletben állapodtak meg, de a gondozás az édesanya feladata maradt. Ügyfelem

a jelenlegi helyzetben nem tarthatta magát ehhez a megállapodáshoz, magához vette a nagyobbik fiát.

Most az édesanya pszichés állapota sem teszi lehetővé, hogy gondoskodjon róla, ez független a büntetőjogi felelősségétől. De az is igaz, hogy ugyan mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, nehezen elképzelhető ügyfelem számára az a helyzet, hogy a gondoskodása és felügyelete alatt álló gyerek kirohanjon az útra – magyarázta Mester Csaba, a zenész ügyvédje.

Megerősítette, hogy az énekes fejében felmerült az anya felelőssége is.

„Amellett, hogy ebben a helyzetben az érző apai szív megszakad, az anya részben vagy egészben felelős lehet, ügyfelemnek pedig gondoskodnia kell a fiáról – folytatta az ügyvéd, hozzátéve: még a héten bíróságra mennek, hogy rendeljenek el ideiglenes határozatot a felügyeleti jogokról. Közölte: a büntetőjogi felelősségtől függ, hogy mi lesz a jövő.

A lapnak nyilatkozott az édesanya ügyvédje is. Horváth B. Gábor elmondta: az apa a továbbiakban kizárólag láthatást akar biztosítani Csillának, de ő kívánja felnevelni Lacikát. Az ügyvéd közölte azt is, hogy Junior már a tragédia napján elvitte első szülött fiát az összeomlott édesanyától, mondván, a gyermeket a nagymama majd nyugtatja, amíg Csilla sokkhatás alatt van, de nem sokkal később megüzente volt párjának, hogy nem fogja visszaadni Lacikát.

A rendőrség egyelőre nem talált felelőst, a balesetet büntetőeljárás keretében vizsgálják. Az már kiderült, a sofőr nem ivott.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018