INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

l. l. junior

baleset

autó

lefoglalás

rendőrség

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Lefoglalta a rendőrség az L. L. Junior kisfiát elütő autós kocsiját

Infostart

A vélhetően vétlen sofőrt csak tanúként hallgatta ki a rendőrség.

Lefoglalta a rendőrség annak az idős férfinak az autóját, aki halálra gázolta múlt szombaton L. L. Junior kisfiát a Füredi úton, amikor átszaladt a piroson - mondta Janklovics Ádám, az autós ügyvédje a 24.hu-nak.

Az ügyvéd közölte, a rendőrség műszaki szakértőt rendel ki, és az ügy jelenlegi adatai alapján fel sem merül védence büntetőjogi felelőssége, ezért csak tanúként hallgatták ki ügyfelét. A jogi képvielő jelezte, az idős férfi nem tervezi, hogy szeméylesen találkozzon az elhunyt kisfiú szüleivel, "azt írta a családnak hátrahagyott levelében, hogy nagyon sajnálja a történteket és együttérez a hozzátartozókkal. Ennél többet azonban nem tervez."

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018