eur:
393.14
usd:
367.3
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Valami nincs rendben a zebrával, ahol elütötték L. L. Junior kisfiát

Nem ez volt az első súlyos gyalogosbaleset a Füredi úti kereszteződésben.

Szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Mint kiderült, az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott.

A tragikus baleset Budapesten, egy zuglói zebránál történt, ahol a kisfiú, aki két hét múlva lett volna négyéves, kitépte a kezét az anyjáéból, és kifutott az útra, ahol azonnal elütötte egy érkező autó. A kereszteződésben jelzőlámpa segít a gyalogosoknak, csakhogy két részletben lehet átkelni a forgalmas úton, és amíg az egyik zebrán zöld a lámpa, addig a másikon piros, és ez megtévesztő lehet. Az elsődleges információk szerint az autó zöld jelzésen haladt át, míg a gyalogosoknak pirosat mutatott a lámpa.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában arról számoltak be a helyiek, hogy nem ez volt az első halálos baleset ezen a zebrán, két héttel ezelőtt ugyanott, ugyanazon az átkelőn egy idős nőt gázoltak el. "Itt elég sokszor szokott baleset lenni, mert ezek a lámpák elég furán vannak beállítva - mondta a tragédia egyik szemtanúja. - Már máskor is ütöttek itt el embereket."

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×