INFORÁDIÓ 
2020. február 20. csütörtök
Aladár, Álmos

baleset

l. l. junior

gyalogátkelőhely

Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.

Valami nincs rendben a zebrával, ahol elütötték L. L. Junior kisfiát

Infostart

Nem ez volt az első súlyos gyalogosbaleset a Füredi úti kereszteződésben.

Szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Mint kiderült, az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott.

A tragikus baleset Budapesten, egy zuglói zebránál történt, ahol a kisfiú, aki két hét múlva lett volna négyéves, kitépte a kezét az anyjáéból, és kifutott az útra, ahol azonnal elütötte egy érkező autó. A kereszteződésben jelzőlámpa segít a gyalogosoknak, csakhogy két részletben lehet átkelni a forgalmas úton, és amíg az egyik zebrán zöld a lámpa, addig a másikon piros, és ez megtévesztő lehet. Az elsődleges információk szerint az autó zöld jelzésen haladt át, míg a gyalogosoknak pirosat mutatott a lámpa.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában arról számoltak be a helyiek, hogy nem ez volt az első halálos baleset ezen a zebrán, két héttel ezelőtt ugyanott, ugyanazon az átkelőn egy idős nőt gázoltak el. "Itt elég sokszor szokott baleset lenni, mert ezek a lámpák elég furán vannak beállítva - mondta a tragédia egyik szemtanúja. - Már máskor is ütöttek itt el embereket."

Nyitókép: Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018