eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

L. L. Junior levelet kapott a gyermekét elgázoló autóvezetőtől

Levélben fejezte ki együttérzését a sofőr, aki elgázolta L. L. Junior fiát.

A rendőrségen kapta meg L. L. Junior a levelét annak a 76 éves férfinak, aki szombaton gázolta el Zuglóban az énekes hároméves fiát. A gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők hiába küzdöttek érte, a helyszínen meghalt.

A levélben az autó vezetője az együttérzéséről és arról is ír, hogy apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza majd fel a halálos balesetet.

A felelősségét ugyanakkor nem ismeri el - mondta az Indexnek Mester Csaba, az énekes ügyvédje.

A kisfiú az édesanyjával egy olyan gyalogátkelőhelyen ment át, amely egy járdaszigettel és két lámpával van elválasztva, a teljes szakaszon viszont sokszor nem lehet egy zöld jelzés ideje alatt átjutni.

A 76 éves férfi és felesége a Füredi úton a Rákosi út irányába haladt, amikor a kisfiú az autójuk elé került. A zebra előtti kereszteződésénél egyébként pont pirost kapott, majd amikor újra zöldre váltott a lámpa látta, hogy előtte már egyetlen gyalogos sem ment át az úttesten.

A gyerek folyamatosan rohant és arccal a másik irányba, tehát nem az őt elgázoló autó felé nézett

A BRFK egyelőre közúti baleset okozása miatt indított eljárást az autó vezetője ellen, de azt már a balesetet követő napon közölték, hogy a 76 éves férfinál nem merült fel az ittas vezetés gyanúja. A nyomozás szerint a két gyerekkel négy felnőtt volt, köztük a testvérek édesanyja, akit L. L. Junior ügyvédje szerint a rendőrök a baleset óta – valószínűleg rossz lelkiállapota miatt – még nem hallgattak ki.

Mindeközben a szülők a közösségi oldalakon és a sajtón keresztül üzengetnek egymásnak. A hároméves gyerek és hatéves testvére ugyanis L. L. Junior előző kapcsolatából született,

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×