eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Youtube.com

Megvan Az év autója - videó

Példátlan esetként döntetlen született Az év autója szavazásán; érdekes módon határoztak arról, hogy melyik járgány a győztes

Két teljesen eltérő karakterű autó között végződött döntetlenre Az év autója szavazás a Genfi Autószalon nulladik napján - írja a hvg.hu.

A hollandiai székhelyű Car of The Year szervezet 60 zsűritagja - köztük két magyar szaki - próbálta eldönteni, mely autóé a reklám szempontjából fontos elismerés.

A gyártók 38 autót jelöltek a díjra, a testület ezután 7-re szűkítette a mezőnyt, közülük (Alpine A110, Citroën C5 Aircross, Ford Focus, Jaguar I-Pace, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-osztály, Peugeot 508) végzett 2 ugyanakkora pontszámmal:

a francia Alpine A110 sportkocsi (1,8 literes motor, 1000 kilós tömeg, 4,5 mp-s gyorsulás 100-ra) és a Jaguar I-Pace (e-motor, páratlan gyorsulás, 500 km-es menettáv, 2,2 tonnás össztömeg).

A két járműre újra szavaztak a zsűritagok, s kettővel több voks érkezett a Jaguarra.

A verseny fontos kritériuma volt, hogy minimum 5 országban már legyen forgalomban, és legyen új a benevezett autó.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×