eur:
394.29
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Két nap alatt két csecsemő halt meg magára hagyva felforrósodott autóban

Két nap alatt két csecsemő halt meg hőguta miatt az Egyesült Államokban Phoenix városában, mert magukra hagyták őket felforrósodott gépkocsikban.

Szombaton kora délután egy egyéves fiú vesztette életét az arizonai főváros déli részén, miután anyja egy templom parkolójában hagyta kocsiját benne a gyerekkel. Csak két órával később tért vissza, fia akkor már nem élt.

A rendőrség vizsgálja a történteket, egyelőre balesetnek ítéli.

Pénteken délután egy héthónapos fiúcsecsemő vesztette életét felhevült autóban Phoenix északkeleti peremén. A felelősség megállapításáról még nincs hír.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×